Indlæser...

Effektiv tyverisikring af din varebil 

Hold indbrudstyven ude med vores stærke L4V T-serie. Vores låseløsning er til håndværkeren, der har én eller flere varebiler med værdifuldt indhold som værktøj eller maskiner. Tag sikkerheden til et nyt niveau. Allerede i dag.

Det har aldrig været vigtigere at sikre sine varebiler. Hvert år oplever håndværkere, at deres værktøj og maskiner forsvinder fra varevognen. I mange tilfælde giver det ikke mening at anmelde indbruddet til forsikringen. Det er for bøvlet.

Du skal finde gamle kvitteringer.

Du skal bruge tid på at anmelde indbruddet.

Du skal lave en (næsten uendelig) lang liste med manglende værktøj.

Du glemmer måske, hvad og hvor meget værktøj du har.

Du skal formentlig have bilen på værksted og undvære den en periode.

Spild af tid.

Det er dårlig forretning. 

Det er faktisk tit nemmere, billigere og mere bekvemt at køre i byggemarkedet og købe nyt værktøj. Men uanset hvad, står virksomheden tilbage med et tab. Et tab, der måske kunne have været forhindret med den rette tyverisikring af varebilen. Du kan vælge at sikre din varebil ved at købe vores pakkeløsning. Vi har sammensat en pakke med de nødvendige låse for at gøre hverdagen mere sikker som håndværker.

Vi kan ikke garantere, at du aldrig vil opleve indbrud i din varebil, men vi kan garantere dig én ting: L4V T-serien er en forebyggende instans, som mindsker risikoen for indbrud væsentligt. Det er måske den stærkeste og mest driftsikre lås på det danske marked.

Det er en god og effektiv måde at holde tyven væk.

Mindsk risikoen - køb vores håndværkerpakke.

Løsningen indeholder to eller tre stk. L4V-låse fra T-serien inklusiv låseolie og afiser. Prisen er inklusiv montering on-site ved (kun brofaste forbindelser) – og selvfølgelig når det passer dig.

Montering hvor du ønsker det

Vi tilbyder montering, hvor du ønsker det, fx. på en opgave, hvor bilen befinder sig!

2 års garanti

2 års garanti på alle produkter og services udført af AutoLock!

Kun det bedste

Vores produkter er nøje udvalgt og er blandt de absolut bedste på markedet!

Låsen kan ikke manipuleres indefra.

Låsen er tilpasset varebilen.

Låsen er testet under ekstreme forhold.

Låsen er integreret i bilens karosseri for optimal sikring.

Låsen har en forsikringsgodkendt cylinder. Med en masternøgle kan du med én nøgle åbne alle dine L4V-låse i en vognpark. Du kan endda bruge din egen cylinder, som fx passer til andre døre i virksomheden. Det er praktisk.

 

AutoLock hjælper private og erhvervsdrivende med at sikre deres biler. Vores udekørende montører monterer låsen on-site. Nemt for dig. Træls for tyveknægtene.

Undgå at tyven ser din bil som et let mål.

Vælg AutoLock - Det sikre valg.

I dag, i morgen, i fremtiden.

 

Se L4V - Integreret lås her.