Indlæser...
Entreprenørmaskiner

Entreprenørmaskiner

Filtrer
Filtrer efter
Mærke

4 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Patrolline Canbus alarm kit
  SKU: HPS845 Patrolline Canbus alarm kit
  3.743,75 kr Inkl. moms
 2. DEFA DVS90 Alarm
  SKU: 600900 DEFA DVS90 Alarm
  3.731,25 kr Inkl. moms
 3. Røgkanon
  SKU: 30151 Røgkanon
  Tilbudspris 1.196,25 kr Inkl. moms Vejl. pris: 1.993,75 kr Inkl. moms
 4. 2 Patroner til røgkanon
  SKU: 30152 2 Patroner til røgkanon
  Tilbudspris 597,50 kr Inkl. moms Vejl. pris: 1.493,75 kr Inkl. moms

4 varer

Faldende orden
pr. side

Tyverisikring af entreprenørmaskiner

AutoLock er en dansk virksomhed, der leverer og monterer alarmsystemer og røgkanoner til entreprenørmaskiner. Vores produkter er designede til at beskytte din maskine mod tyveri og hærværk.

Vores alarmsystemer er baseret på den nyeste teknologi og giver dig den bedst mulige beskyttelse af din maskine. Systemet består af en centralenhed, med mulighed for tilkobling af sensorer, der registrerer bevægelse, åbning af døre og vinduer, eller hvis maskinen bliver flyttet på når alarmen er aktiveret. 

Vores røgkanon, der kan integreres i et af vores alarmsystemer, er en effektiv måde at forhindre tyveri af maskinen. Ved uautoriseret adgang skyder røgkanonen en kraftig røgsøjle ud, der vil gøre det svært for tyven at se noget.

Først og fremmest ønsker vi at vores løsninger er præventive og afskrækker tyvene helt fra at forsøge et indbrud. Såfremt tyvene alligevel forsøger, garanterer vi at alle vores produkter er gennemtestet og af den højeste kvalitet.

Hos AutoLock står vi til rådighed for vejledning og giver gerne et uforpligtende tilbud på tyverisikring af din maskine. Vi både sælger og monterer sikring til maskiner.

Kontakt os her.