Indlæser...

Tyverisikring af varebil

Tyverisikring af varebiler bliver mere og mere aktuelt. For aldrig har så mange håndværkere og kurertjenester haft indbrud i deres varevogne, som det er tilfældet i dag. Det er ikke alene brandærgerligt. Det kan også skabe store problemer med at kunne overholde leveringsterminer og aftaler. Så lad AutoLock levere en effektiv tyverisikring af din varevogn.

Organiserede tyvebander ser håndværkernes varebiler som et let mål. Her kan de nemt bryde ind og sikre sig et godt udbytte af håndværktøj og andre effekter, der er lette at omsætte igennem hælere.

Derfor oplever flere og flere håndværkere og andre brugere af varevogne, at komme ud til en bil hvor varerummet er tømt for alt af værdi. Det er ikke bare ærgerligt. Det kan også sætte sig store spor i planlægningen, bringe aftalte deadlines og leverancer i fare, samt udløse erstatningssager.

Årsagen til, at varebiler er så populære blandt tyvene, skyldes den simple grund, at alle varebiler har svage punkter som tyvene kan udnytte til at trænge ind i varerummet. Eksempler på svagheder kunne være; svagheder i bilens software/elektronik, dørkontakt i førerkabinen, ruder til varerummet, nem adgang til låsekasse via håndtag eller gennem bilens tynde karrosseri, og mange flere.

Her tilbyder AutoLock flere forskellige former for opgradering af varevognlåsene, samt effektiv varerums-sikring som gør det sværere, mere støjende og meget mere tidskrævende at få brudt låsene op. Derfor vælger tyvene oftest at gå i en bue udenom varevognen, når de ser, at vi har leveret tyverisikring til din varebil.

Tyverisikringen udføres gennem montage af f.eks.

 Udvendige, synlige låse

 Integrerede låse til varerummet

Smæklåse til kurertjenester

Gitre til vinduerne i varerummet

Armering af håndtagene

Alarmløsning

Dødlåse er en manuel, mekanisk lås, der virker uafhængig af bilens øvrige låsesystem. Derved kan du bruge bilens almindelige centrallåsesystem, så længe du kører rundt i bilen, eller kun efterlader den kortvarigt eller inden for synsvidde.

Men når du er færdig med arbejdet for i dag, eller forlader bilen i længere tid ad gangen, f.eks. for at gå ind og udføre arbejde hos en kunde, aflåser du varerummet med dødlåsen. Den består af en kraftig låsemekanisme, der gør det meget svært at bryde dørene til varerummet op for tyven.

Dødlåsen aktiveres med en separat og ekstra kraftig lås med forskellige finesser det gør dem langt mere sikre end bilens egne låse. Låsene kan enten integreres i dørene, monteres indvendigt eller udvendigt med en synlig lås, der nemt kan ses på afstand. Vælger du den sidste løsning, vil tyvene oftest vælge din varevogn fra på forhånd. For de ved godt, at det vil tage for lang tid og larme så meget, at de risikerer at blive opdaget.

Har du mange stop i løbet af dagen, f.eks. fordi du kører multidrop eller en anden form for kurertjeneste, kan vi i stedet montere en dirkesikret smæklås på alle varebilens døre – eller som minimum ind til varerummet.

Derved slipper du for at låse døren manuelt, hver gang du har taget en pakke i varerummet. Smæklåsen sikrer, at den kraftige dørlås låser, så snart du smækker døren. Så er der låst, mens du afleverer forsendelsen, eller er inden hos kunden. Først når du skal ind i varerummet igen, skal du bruge nøglerne til at låse op. Opgiver tyven at bryde dørene ind til varerummet op, risikerer du, at de mest ihærdige tyve vælger at smadre vinduerne ind til varerummet i stedet for at komme ind.

Så har du monteret en af vores effektive låsesystemer, er det en god ide, også at få monteret gitre for alle vinduer i varerummet. AutoLock tilbyder en række pæne og effektive løsninger, der holder tyvene ude, og stadig giver mulighed for, at du kan orientere dig igennem vinduerne.

Derudover undgår du, at lasten slår vinduerne i stykker ved hård opbremsning, i forbindelse med en kollision eller anden ulykke med bilen. Hos AutoLock er det nemt at bestille tyverisikring til din varebil. Alt hvad du skal gøre er:

  1. Gå ind på produktsiden for den ønskede løsning.
  2. Vælg hvilke døre du ønsker løsningen monteret på.
  3. Evt. angiv nummerpladen på varevognen for modelidentifikation.
  4. Vælg om du ønsker, vi skal montere løsningen.
  5. Vælg hvor mange biler, du ønsker at købe løsningen til.
  6. Tilføj løsningen til kurven, og gå til kassen, og betal.

Vælger du, at vi skal monterer løsningen, kommer vi ud til dig og foretager installationen. Vi kører til alle brofaste steder i landet – og transporten er inkluderet i prisen for monteringen. Således slipper du for at undvære din bil, og du kan fortsætte dit arbejde som normalt. Vil du effektivt sætte en stopper for indbrud i din varevogn?

Så bestil en af vores tyverisikringer i dag!

Du er altid velkommen til at ringe på +45 7777 7700, eller sende en mail. Vi står klar til at hjælpe dig!