Indlæser...
SKU
DTX

L4V - Integreret lås til varebil

Den nok stærkeste og mest driftsikre lås på det danske marked. Det er en god og effektiv måde at holde tyven væk på.

De integrerede låse fungerer uafhængigt af varebilens egne låse og placeres således, at dørene ikke blot kan trækkes eller brækkes op. Mange indbrud sker ved, at tyven får adgang til varebils låsekabel- eller låsekasse, her er det altafgørende at ekstra låsene fungere uafhængig af varebilens eget låsesystem. En integreret lås kan heller ikke manipuleres indefra, hvorfor det netop er en god løsning imod indbrud, hvor tyven skærer hul i varebilens karrosseri.

Generer url
1.500,00 kr. Inkl. moms
På fjernlager
Denne vare er på fjernlager - leveres indenfor 7-10 arbejdsdage.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. +45 7777 7700 eller skriv til os på info@autolock.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

I tilfælde af at du ikke kan finde den løsning du leder efter, kan du specialbestille anden opsætning her:  L4V kit builder

Læs mere her.

 

 • Kan ikke manipuleres indefra!
 • Låsen er integreret i varebilens karosseri for optimal sikring.
 • Dirkeresistent cylinder.
  • Placering og opbygning gør den tilmed endnu svære at angribe. 
 • Låses efter behov, således at låsen ikke skal betjenes hver gang bilen tilgås.
 • Alle låsekit er tilpasset det enkelte varebil model og døropsætning.
 • Placering af lås varierer fra model til model.
 • Kan tilmed monteres i tophængt bagklap.
 • Cylindere kan tilpasses således, at man har samme nøgle til flere låse I L4V serien.
 • Nøglekort med tilhørende kode medfølger i tilfælde af, at man ønsker ekstra nøgler eller mister nøgler.
  • Ekstra nøgler eller nye nøgler kan erhverves ved kontakt.

Professionelle indbrudstyve kan i dag få adgang til varebilens indhold på under 1 minut uden af lave nogen betydelig støj. Den integrerede lås er den ultimative løsning, når du ønsker at sikre varebilens indhold mod ubudne gæster. Låsen fungerer uafhængigt af bilens andre låse og placeres således, at dørene ikke blot kan trækkes/brækkes op. Mange indbrud i køretøjer i dag sker ved, at tyven får adgang til låsekablet. Hvilket næsten umuliggøres ved installering integreret lås.

Aktiveres manuelt, så man ikke er afhængig af at skulle låse varebilen op hver gang, den tilgås.

Specifikationer
ProduktnavnL4V - Integreret lås til varebil
SKUDTX
FremstillingslandStorbritannien
FAQ - Ofte stillede spørgsmål
 • Q1: Hvornår kan jeg forvente at få leveret varen?

  A1: Hvis varen er opgivet til at være på lager, vil varen blive afsendt samme dag ved bestillinger inden kl. 13:00 (UTC+1).

  Estimeret leveringstid (hverdage): Danmark 1-2 dage / Belgien, Frankrig, Tyskland, Luxembourg, Holland, Sverige, England og Østrig 2-4 dage /  Norge 2-5 dage / Polen, Slovakiet, Slovenien, Schweiz og Litauen 3-5 dage / Bosnien, Albanien, Island, Finland, Ungarn, Italien, Malta, Romænien, Spanien og Tyrkiet 4-7 dage / Cypern, Estland, Grækenland, Letland, Makedonien, Portugal og Serbien 5-8 dage / Grønland og Færøerne 10-12 dage. 

  B1: Vores fragtaftale er med DSV. I de lande hvor det er muligt, benyttes GLS som primær leverandør af pakker op til 20kg til private eller pakkeshop og op til 30kg til Erhverv.

  C1: Du kan med fordel vælge levering til pakkeshop for at undgå eventuelle forsinkelser, som fx resultat af at der ikke var nogen tilstede til at modtage pakken.

 • Q2: Hvad er momssatsen?

  A2: Såfremt du handler uden for Danmark, vil momsraten baseres på det EU-land varen sendes til. Dvs. at momsen først vises når du har valgt modtagerland i betalingsvinduet.

  B2: Hvis du handler som en virksomhed i et EU-land uden for Danmark, vil momsen blive fjernet fra ordren, såfremt der indtastes et gyldigt VAT nummer.

 • Q3: Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?

  A3: Nederst på siden vises alle tilgængelige betalingsmetoder. Mulighederne vil skifte baseret på lande-/ sprogvalg.

 • Q4: Hvilke valutaer kan jeg benytte?

  A4: Valuta vil blive defineret baseret på lande-/sprogvalget. Vi modtager; DKK, EUR og SEK.

 • Q5: Told?

  A5: Hvis du bestiller vare til et land uden for EU, vil der blive pålagt told. Denne told afregnes selv med lokalt toldkontor i modtagerlandet. Hvis du handler på vegne af en virksomhed, er det også muligt selv at booke afhentning af varen hos os, hvor det så er muligt selv at håndtere toldpapirerne forinden forsendelse.

 • Q6: Garanti?

  A6: Vi giver 2 års garanti på alle vores produkter. Garantien omfatter produktets funktionalitet -  vil i de fleste tilfælde kræve at produktet blive vedligeholdt korrekt. Der er visse produkter som er omfattet af en længere garantiperiode givet af producenten, her gælder deres vilkår. Vi behandler stadigt garantien hos os.

  B6: Såfremt produktet er monteret af AutoLock, yder vi også 2 års garanti på montagen og der hvor der er foretaget et indgreb - fx på varebilen. Omfatter også garanti på den rustbeskyttelse der er udført.

 • Q7: Fortrydelsesret og returnering?

  A7: Vi yder 14 dages returret fra den dato hvor varen er leveret. I tilfælde af at der gøres brug af returretten, skal varen returneres i salgbar stand, dvs. komplet uden skader og brugsspor. Omkostninger til returfragt vil være pålagt køber. Der kan være specifikke landeforhold der gør sig gældende ift. om købet er foretaget som privat- eller erhvervskøb - Se da vores handelsbetingelser.

Har du spørgsmål til produkt eller brug for vejledning?

AutoLock er specialiseret i at vejlede, samt levere tyverisikring til erhvervskøretøjer og nytte-udstyr til varebiler. 

Vi står klar til at give uforpligtende vejledning om hvilken løsning der passer bedst til netop dit erhverv, behov og bilmodel.

Udfyld formularen herunder eller ring eller skriv til os:


Montering hvor du ønsker det

Vi tilbyder montering hvor du ønsker det.
Fx. på en opgave hvor bilen befinder sig!

2 års garanti

Minimum 2 års garanti på alle produkter og services leveret af AutoLock!

Kun det bedste

Vores produkter er nøje udvalgt og er blandt de absolut bedste på markedet!