Indlæser...
SKU
BB2

Armorgard - Barrobox - Armeret kasse til sikring af værktøj

19.278,94 kr Inkl. moms
BarroBox fra Armorgard er en sikker, robust og ekstremt alsidig armeret værktøjskasse. Denne enestående armeret værktøjskasse beskytter dit værktøj mod tyveri, uanset hvor du skal arbejde. Den armerede kasse er designet specielt til dig som befinder sig på en byggeplads, da værktøjskassen nemt kan trille værktøj og udstyr rundt på en plads eller en bygning med mulighed for at hæve hjulene og låse og dermed skabe en statisk, sikker værktøjsboks.
På fjernlager
Denne vare er på fjernlager - Levering inden for 10 arbejdsdage
Ved hjælp af det indvendige optrækshåndtag er du i stand til at konvertere BARROBOX fra statisk til mobil på få sekunder! Vikl hjulene ned og du har en mobil sikkerhedskasse, Vikl hjulene op og du har en sikker statisk traditionel sikkerhedskasse. BARROBOX giver dig fuldstændig ro i sindet - så du hele tiden kan have dine værktøjer ved siden af ??dig.

 • Unik funktionalitet konverterer BarroBox fra mobil til statisk med let løft af håndtaget.
 • Tyverisikringsfunktioner omfatter nøgle-lignende 5-grebs blokering, anti-jemmy forstærkninger og kraftig stålpladekonstruktion.
 • Gasfjedre letter åbning og lukning af låget, unikt SlamStop lågstag beskytter operatører.
 • Robuste og ergonomiske foldehåndtag gør den nem at flytte, selv når den er fuld.
 • Kraftige, store hjul der gør det nemt at flytte rundt på ethvert sted.
 • 3 nøgler medfølger.
 • Tilgængelig i 1 størrelse:
  • BB2 - 765 x 1045 x 720 - 82kg.

Tryk på "download produktinfo" for at se mere om produktet.
Specifikationer
ProduktnavnArmorgard - Barrobox - Armeret kasse til sikring af værktøj
SKUBB2
Vægt0 kg
FAQ - Ofte stillede spørgsmål
 • Q1: Hvornår kan jeg forvente at få leveret varen?

  A1: Hvis varen er opgivet til at være på lager, vil varen blive afsendt samme dag ved bestillinger inden kl. 13:00 (UTC+1).

  Estimeret leveringstid (hverdage): Danmark 1-2 dage / Belgien, Frankrig, Tyskland, Luxembourg, Holland, Sverige, England og Østrig 2-4 dage /  Norge 2-5 dage / Polen, Slovakiet, Slovenien, Schweiz og Litauen 3-5 dage / Bosnien, Albanien, Island, Finland, Ungarn, Italien, Malta, Romænien, Spanien og Tyrkiet 4-7 dage / Cypern, Estland, Grækenland, Letland, Makedonien, Portugal og Serbien 5-8 dage / Grønland og Færøerne 10-12 dage. 

  B1: Vores fragtaftale er med DSV. I de lande hvor det er muligt, benyttes GLS som primær leverandør af pakker op til 20kg til private eller pakkeshop og op til 30kg til Erhverv.

  C1: Du kan med fordel vælge levering til pakkeshop for at undgå eventuelle forsinkelser, som fx resultat af at der ikke var nogen tilstede til at modtage pakken.

 • Q2: Hvad er momssatsen?

  A2: Såfremt du handler uden for Danmark, vil momsraten baseres på det EU-land varen sendes til. Dvs. at momsen først vises når du har valgt modtagerland i betalingsvinduet.

  B2: Hvis du handler som en virksomhed i et EU-land uden for Danmark, vil momsen blive fjernet fra ordren, såfremt der indtastes et gyldigt VAT nummer.

 • Q3: Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?

  A3: Nederst på siden vises alle tilgængelige betalingsmetoder. Mulighederne vil skifte baseret på lande-/ sprogvalg.

 • Q4: Hvilke valutaer kan jeg benytte?

  A4: Valuta vil blive defineret baseret på lande-/sprogvalget. Vi modtager; DKK, EUR og SEK.

 • Q5: Told?

  A5: Hvis du bestiller vare til et land uden for EU, vil der blive pålagt told. Denne told afregnes selv med lokalt toldkontor i modtagerlandet. Hvis du handler på vegne af en virksomhed, er det også muligt selv at booke afhentning af varen hos os, hvor det så er muligt selv at håndtere toldpapirerne forinden forsendelse.

 • Q6: Garanti?

  A6: Vi giver 2 års garanti på alle vores produkter. Garantien omfatter produktets funktionalitet -  vil i de fleste tilfælde kræve at produktet blive vedligeholdt korrekt. Der er visse produkter som er omfattet af en længere garantiperiode givet af producenten, her gælder deres vilkår. Vi behandler stadigt garantien hos os.

  B6: Såfremt produktet er monteret af AutoLock, yder vi også 2 års garanti på montagen og der hvor der er foretaget et indgreb - fx på varebilen. Omfatter også garanti på den rustbeskyttelse der er udført.

 • Q7: Fortrydelsesret og returnering?

  A7: Vi yder 14 dages returret fra den dato hvor varen er leveret. I tilfælde af at der gøres brug af returretten, skal varen returneres i salgbar stand, dvs. komplet uden skader og brugsspor. Omkostninger til returfragt vil være pålagt køber. Der kan være specifikke landeforhold der gør sig gældende ift. om købet er foretaget som privat- eller erhvervskøb - Se da vores handelsbetingelser.

Har du spørgsmål til produkt eller brug for vejledning?

AutoLock er specialiseret i at vejlede, samt levere tyverisikring til erhvervskøretøjer og nytte-udstyr til varebiler. 

Vi står klar til at give uforpligtende vejledning om hvilken løsning der passer bedst til netop dit erhverv, behov og bilmodel.

Udfyld formularen herunder eller ring eller skriv til os:


Montering hvor du ønsker det

Vi tilbyder montering hvor du ønsker det.
Fx. på en opgave hvor bilen befinder sig!

2 års garanti

Minimum 2 års garanti på alle produkter og services leveret af AutoLock!

Kun det bedste

Vores produkter er nøje udvalgt og er blandt de absolut bedste på markedet!