Indlæser...
SKU
WT600

Aktiv Connect - WT600 3G - Forsikringsgodkendt Sporing/Tracker

2.243,75 kr Inkl. moms

Med WT600 kan du sporer køretøjet med <10 meters nøjagtighed. Sporingsenheden virker ved hjælp af GPS og GSM 3G for optimal dækning og realtid rapportering via app, SMS eller web. Enheden kan med fordel bruges til flådestyring og sporing i tilfælde af køretøjet bliver stjålet. Geofence giver muligheder for notifikation eller handling i tilfælde af at køretøjet forlader et forudbestemt området. Ydermere har WT600 funktioner så som: SOS-alarm, hastighedsoverskridelse, dørdetektering, kørebog, samt fjernbetjent afskæring af benzin/el tilførsel til køretøjet.

Aktiv Connect kræver abonnement.
Se abonnements oplysninger her.

På fjernlager
Denne vare er på fjernlager - Levering inden for 10 arbejdsdage

Mulighed for sammenkobling til alarm.

Drift spændings-intervallet på 9-36V DC gør at enheden kan bruges til alle biler, motorcykler, varebiler, såvel som lastbiler.

 • Sporing gælder i hele verden.
 • WCDMA og GSM 3G netværk for bedre dækning
 • SMS, APP, Web overblik - realtidssporing og notifikation.
  • Notifikationsmuligheder ved fx ved hastighedsoverskridelse, bevægelse uden tænding, geo-fence m.v.
 • Konfigurerbare sporingsinstillinger: fx tids- eller afstandsbestemt.
 • Fjernbetjening cut-off (benzin/el) - slår til næste gang køretøjet forsøges tændt (kræver udvidet installation).
  • Afbryder ikke under kørsel, af sikkerhedsmæssige årsager.
 • SOS nødopkald: knap til at foretage nødopkald (kræver udvidet installation).
 • Liste over godkendte sporingsenheder i Danmark.
Specifikationer
ProduktnavnAktiv Connect - WT600 3G - Forsikringsgodkendt Sporing/Tracker
SKUWT600
Vægt0.4 kg
EAN718207936106
VarekodeWT600
FAQ - Ofte stillede spørgsmål
 • Q1: Hvornår kan jeg forvente at få leveret varen?

  A1: Hvis varen er opgivet til at være på lager, vil varen blive afsendt samme dag ved bestillinger inden kl. 13:00 (UTC+1).

  Estimeret leveringstid (hverdage): Danmark 1-2 dage / Belgien, Frankrig, Tyskland, Luxembourg, Holland, Sverige, England og Østrig 2-4 dage /  Norge 2-5 dage / Polen, Slovakiet, Slovenien, Schweiz og Litauen 3-5 dage / Bosnien, Albanien, Island, Finland, Ungarn, Italien, Malta, Romænien, Spanien og Tyrkiet 4-7 dage / Cypern, Estland, Grækenland, Letland, Makedonien, Portugal og Serbien 5-8 dage / Grønland og Færøerne 10-12 dage. 

  B1: Vores fragtaftale er med DSV. I de lande hvor det er muligt, benyttes GLS som primær leverandør af pakker op til 20kg til private eller pakkeshop og op til 30kg til Erhverv.

  C1: Du kan med fordel vælge levering til pakkeshop for at undgå eventuelle forsinkelser, som fx resultat af at der ikke var nogen tilstede til at modtage pakken.

 • Q2: Hvad er momssatsen?

  A2: Såfremt du handler uden for Danmark, vil momsraten baseres på det EU-land varen sendes til. Dvs. at momsen først vises når du har valgt modtagerland i betalingsvinduet.

  B2: Hvis du handler som en virksomhed i et EU-land uden for Danmark, vil momsen blive fjernet fra ordren, såfremt der indtastes et gyldigt VAT nummer.

 • Q3: Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?

  A3: Nederst på siden vises alle tilgængelige betalingsmetoder. Mulighederne vil skifte baseret på lande-/ sprogvalg.

 • Q4: Hvilke valutaer kan jeg benytte?

  A4: Valuta vil blive defineret baseret på lande-/sprogvalget. Vi modtager; DKK, EUR og SEK.

 • Q5: Told?

  A5: Hvis du bestiller vare til et land uden for EU, vil der blive pålagt told. Denne told afregnes selv med lokalt toldkontor i modtagerlandet. Hvis du handler på vegne af en virksomhed, er det også muligt selv at booke afhentning af varen hos os, hvor det så er muligt selv at håndtere toldpapirerne forinden forsendelse.

 • Q6: Garanti?

  A6: Vi giver 2 års garanti på alle vores produkter. Garantien omfatter produktets funktionalitet -  vil i de fleste tilfælde kræve at produktet blive vedligeholdt korrekt. Der er visse produkter som er omfattet af en længere garantiperiode givet af producenten, her gælder deres vilkår. Vi behandler stadigt garantien hos os.

  B6: Såfremt produktet er monteret af AutoLock, yder vi også 2 års garanti på montagen og der hvor der er foretaget et indgreb - fx på varebilen. Omfatter også garanti på den rustbeskyttelse der er udført.

 • Q7: Fortrydelsesret og returnering?

  A7: Vi yder 14 dages returret fra den dato hvor varen er leveret. I tilfælde af at der gøres brug af returretten, skal varen returneres i salgbar stand, dvs. komplet uden skader og brugsspor. Omkostninger til returfragt vil være pålagt køber. Der kan være specifikke landeforhold der gør sig gældende ift. om købet er foretaget som privat- eller erhvervskøb - Se da vores handelsbetingelser.

Har du spørgsmål til produkt eller brug for vejledning?

AutoLock er specialiseret i at vejlede, samt levere tyverisikring til erhvervskøretøjer og nytte-udstyr til varebiler. 

Vi står klar til at give uforpligtende vejledning om hvilken løsning der passer bedst til netop dit erhverv, behov og bilmodel.

Udfyld formularen herunder eller ring eller skriv til os:


Montering hvor du ønsker det

Vi tilbyder montering hvor du ønsker det.
Fx. på en opgave hvor bilen befinder sig!

2 års garanti

Minimum 2 års garanti på alle produkter og services leveret af AutoLock!

Kun det bedste

Vores produkter er nøje udvalgt og er blandt de absolut bedste på markedet!