Om os

 

AutoLock er et tyverisikringsfirma der specialiserer sig i at sikre erhvervskøretøjer mod indbrud. Vi forhandler og montere låse, samt andre sikringsløsninger på varebiler, mindre kassebiler, trailere, containere og lastbiler. Såfremt der er forespørgsler på løsninger uden for vores normale sortiment, bidrager vi gerne med et løsningsforslag.

Mange firmaer mister for store beløber i udstyr/materiale, samt dobbelt selvrisiko, for ikke at nævne det tabte arbejdsfortjeneste, samt den tid der skal bruges på genanskaffelsen.

AutoLock har sat os for at blive de absolut førende inden for tyverisikring af indholdet i erhvervsbiler.

Hvad kan du forvente?

 

Du kan forvente en uforpligtende dialog med fokus i netop den problemstilling I som firma står overfor. Vi kommer gerne ud på jeres adresse, hvor vi kan præsentere løsningerne fra eller monteret på en af vores demobiler.

Når der indgås en aftale vil vores erfarne montør udføre selve monteringen på en lokation efter jeres ønske. Vi ved at vores kunder har travlt og derfor sjældent kan undvære deres køretøjer. Netop derfor er det en fast del af vores service, at vi udfører vores montering hos kunden eller på en opgave hvor køretøjet befinder sig. Alle vores montering udføres med præcision og respekt for at vores produkter benyttes flittigt og ofte. Vi sætter derfor en stor ære i at efterbehandlingen af vores montering er af højeste kvalitet.

God vejledning, de rigtige produkter og en professionelle installation er vejen til tryghed i blandt og hos vores kunder. Alt sammen til konkurrencedygtige priser og med den rette knowhow!

Hvorfor vælge AutoLock

Når værdien af indholdet opgøres, giver tyverisikring af erhvervskøretøjer rigtig god mening. Vi giver konkurrencedygtige priser på de bedste produkter på markedet.

Vi har den rette knowhow i salg og montering af vores produkter og værner omkring det gode samarbejde med vores kunder.

Er uheldet ude og bilen skal repareres efter indbrud eller forsøg derpå, er vi også behjælpelige.

Hvis vores kunder savner en løsning der ikke figurerer på vores hjemmeside, er vi kun en mail eller et opkald væk. Vi kender produkterne og har et godt samarbejde med vores leverandører, så kontakt os gerne, og vi finder en løsning.