Gatelock - GVS-T - Manuel lås til kassebiler m. lift

SKU
G5T

GateLock GVS-T er designet specielt til tyverisikring af kassebil med lift eller trailer med tiplad. Lille men stærk manuel lås af lastrummet i små- og mellemstore køretøjer.

Designet med en rund form der besværliggør angreb for tyven. Derudover er den udstyret med et karmlåsesystem og en Netoma cylinder. GateLock Låsen benytter en rund 16-stiftet nøgle som gør låsen ekstrem svær at dirke op!

Fra 1.618,75 kr. 1.295,00 kr.

Description

Denne model er fleksibel ift. montageplacering. Det kan være besværligt at finde en stærk og god tyverisikringsløsning til kassebiler med lift, derfor er GVS-T er et rigtig godt bud på en sikker løsning. Da det er en manuel lås, skal den blot aflåses når nødvendigt. Man behøver derfor ikke at finde nøglen frem, hver gang man tilgår liften.
Enkel i daglig brug, effektiv overfor indbrud med sin sofistikerede cylinder og resistenthed overfor angreb med fx koben.

GateLock er kvalitetsprodukt der holder flere certificeringer, og er naturligvis både godkendt i EU og med forsikringsgodkendt cylinder i Danmark.

 • Certificeringer:
  • EN1303 cylinder.
  • F&P 10.211-14641.
  • Sold Secure.
 • Dirkeresistent lås.
 • Rund 16-stiftet nøgle.
 • Virker uafhængigt af varebilens eksisterende låse.

Specifikationer
Produktnavn Gatelock - GVS-T - Manuel lås til kassebiler m. lift
Varenummer G5T
Fremstillingsland Italien
Mærke Gatelock Van

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 • Q1: Hvornår kan jeg forvente at få leveret varen?

  A1: Hvis varen er opgivet til at være på lager, vil varen blive afsendt samme dag ved bestillinger inden kl. 13:00 (UTC+1).

  Estimeret leveringstid (hverdage): Danmark 1-2 dage / Belgien, Frankrig, Tyskland, Luxembourg, Holland, Sverige, England og Østrig 2-4 dage /  Norge 2-5 dage / Polen, Slovakiet, Slovenien, Schweiz og Litauen 3-5 dage / Bosnien, Albanien, Island, Finland, Ungarn, Italien, Malta, Romænien, Spanien og Tyrkiet 4-7 dage / Cypern, Estland, Grækenland, Letland, Makedonien, Portugal og Serbien 5-8 dage / Grønland og Færøerne 10-12 dage. 

  B1: Vores fragtaftale er med DSV. I de lande hvor det er muligt, benyttes GLS som primær leverandør af pakker op til 20kg til private eller pakkeshop og op til 30kg til Erhverv.

  C1: Du kan med fordel vælge levering til pakkeshop for at undgå eventuelle forsinkelser, som fx resultat af at der ikke var nogen tilstede til at modtage pakken.

 • Q2: Hvad er momssatsen?

  A2: Såfremt du handler uden for Danmark, vil momsraten baseres på det EU-land varen sendes til. Dvs. at momsen først vises når du har valgt modtagerland i betalingsvinduet.

  B2: Hvis du handler som en virksomhed i et EU-land uden for Danmark, vil momsen blive fjernet fra ordren, såfremt der indtastes et gyldigt VAT nummer.

 • Q3: Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?

  A3: Nederst på siden vises alle tilgængelige betalingsmetoder. Mulighederne vil skifte baseret på lande-/ sprogvalg.

 • Q4: Hvilke valutaer kan jeg benytte?

  A4: Valuta vil blive defineret baseret på lande-/sprogvalget. Vi modtager; DKK, EUR og SEK.

 • Q5: Told?

  A5: Hvis du bestiller vare til et land uden for EU, vil der blive pålagt told. Denne told afregnes selv med lokalt toldkontor i modtagerlandet. Hvis du handler på vegne af en virksomhed, er det også muligt selv at booke afhentning af varen hos os, hvor det så er muligt selv at håndtere toldpapirerne forinden forsendelse.

 • Q6: Garanti?

  A6: Vi giver 2 års garanti på alle vores produkter. Garantien omfatter produktets funktionalitet -  vil i de fleste tilfælde kræve at produktet blive vedligeholdt korrekt. Der er visse produkter som er omfattet af en længere garantiperiode givet af producenten, her gælder deres vilkår. Vi behandler stadigt garantien hos os.

  B6: Såfremt produktet er monteret af AutoLock, yder vi også 2 års garanti på montagen og der hvor der er foretaget et indgreb - fx på varebilen. Omfatter også garanti på den rustbeskyttelse der er udført.

 • Q7: Fortrydelsesret og returnering?

  A7: Vi yder 14 dages returret fra den dato hvor varen er leveret. I tilfælde af at der gøres brug af returretten, skal varen returneres i salgbar stand, dvs. komplet uden skader og brugsspor. Omkostninger til returfragt vil være pålagt køber. Der kan være specifikke landeforhold der gør sig gældende ift. om købet er foretaget som privat- eller erhvervskøb - Se da vores handelsbetingelser.

Andre kiggede også på
 1. Mavako - Flexlock 1500 - Forsikringsgodkendt klasse 5 containerlås
  Mavako - Flexlock 1500 - Forsikringsgodkendt klasse 5 containerlås
  3.978,75 kr. 3.183,00 kr.
 2. Sidebars GBC blank sort - Sæt á 2 stk. - TÜV/ABE godkendt
  Sidebars GBC blank sort - Sæt á 2 stk. - TÜV/ABE godkendt
  Fra 6.393,75 kr. 5.115,00 kr.
 3. Rhino Products - KammBar Load Stops - 2 stk. laststoppere
  Rhino Products - KammBar Load Stops - 2 stk. laststoppere
  295,00 kr. 236,00 kr.
 4. Armorgard - Trekdror - Tilbehør - Skillevægssæt
  Armorgard - Trekdror - Tilbehør - Skillevægssæt
  797,50 kr. 638,00 kr.
 5. StopLock - Pro - Ratlås
  StopLock - Pro - Ratlås
  681,25 kr. 545,00 kr.
 6. DEFA - DVS90 tilbehør - Sensor 4,9M, rumføler varerum
  DEFA - DVS90 tilbehør - Sensor 4,9M, rumføler varerum
  537,50 kr. 430,00 kr.

Har du spørgsmål til produkt eller brug for vejledning?

 

AutoLock er specialiseret i at vejlede, samt levere tyverisikring til erhvervskøretøjer og nytte-udstyr til varebiler.

 

Vi står klar til at give uforpligtende vejledning om hvilken løsning der passer bedst til netop dit erhverv, behov og bilmodel.

 

Montering hvor du ønsker det

Vi tilbyder montering hvor du ønsker det.
Fx. på en opgave hvor bilen befinder sig!

2 års garanti

Minimum 2 års garanti på alle produkter og services leveret af AutoLock!

Kun det bedste

Vores produkter er nøje udvalgt og er blandt de absolut bedste på markedet!

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.