Indlæser...
SKU
DEFA

DEFA DVS90 Alarm

DEFA's DVS90 alarm fungerer til langt størstedelen af alle varebiler, såvel som personbiler. Den lyskraftige blinkdiode monteres i bilens forude for optimal præventiv effekt (ekstra blinkdiode kan tilkøbes bagrude i varebil). Blinkdiodens indbyggede glasknusesensor* aktives hvis rude knuses.

Generer url
3.731,25 kr. Inkl. moms
På fjernlager
Denne vare er på fjernlager - leveres indenfor 2-4 arbejdsdage.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. +45 7777 7700 eller skriv til os på info@autolock.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

Til varebiler anbefaler vi at der tilsluttes DEFA - Bevægelsessensor for at sikre mod indtrængen eller forsøg derpå i bilens varerum.

Dertil kan der tilsluttes yderligere en DEFA - Bevægelsessensor i førerhuset for ekstra sikring. Samt DEFA - Niveausensor som opfanger fx tyveri af hjul/fælge eller hvis bilen trækkes/løftes.

Alarm fungerer med 8-32 voltinput.

Kan tilkobles en lang række forskellige trackere- og notifikationsenheder. Fx DEFA - Finder Link - Tracker.


Alarmkit indeholder:

 • Alarmboks.
 • Blinkdiode med glasknusesensor.
 • Sirene.
 • Diverse ledninger og stik til sammenkobling.

Specifikationer:

  OBS:

  Monteres over bilens eksisterende trådløse nøgle. Hvis man ønske særskilt nøgle for alarm - se DEFA - Fjernbetjening til dobbeltsikring.

  Nogle bilmodeller kræver at der monteres diode eller modstande, for at undgå forstyrrelse på fx bilens blinklys. Er inkluderet i AutoLocks montering. Kontakt os ved spørgsmål.

  Specifikationer
  ProduktnavnDEFA DVS90 Alarm
  SKUDEFA
  Vægt0 kg
  FremstillingslandNorge
  EAN7042286009004
  FAQ - Ofte stillede spørgsmål
  • Q1: Hvornår kan jeg forvente at få leveret varen?

   A1: Hvis varen er opgivet til at være på lager, vil varen blive afsendt samme dag ved bestillinger inden kl. 13:00 (UTC+1).

   Estimeret leveringstid (hverdage): Danmark 1-2 dage / Belgien, Frankrig, Tyskland, Luxembourg, Holland, Sverige, England og Østrig 2-4 dage /  Norge 2-5 dage / Polen, Slovakiet, Slovenien, Schweiz og Litauen 3-5 dage / Bosnien, Albanien, Island, Finland, Ungarn, Italien, Malta, Romænien, Spanien og Tyrkiet 4-7 dage / Cypern, Estland, Grækenland, Letland, Makedonien, Portugal og Serbien 5-8 dage / Grønland og Færøerne 10-12 dage. 

   B1: Vores fragtaftale er med DSV. I de lande hvor det er muligt, benyttes GLS som primær leverandør af pakker op til 20kg til private eller pakkeshop og op til 30kg til Erhverv.

   C1: Du kan med fordel vælge levering til pakkeshop for at undgå eventuelle forsinkelser, som fx resultat af at der ikke var nogen tilstede til at modtage pakken.

  • Q2: Hvad er momssatsen?

   A2: Såfremt du handler uden for Danmark, vil momsraten baseres på det EU-land varen sendes til. Dvs. at momsen først vises når du har valgt modtagerland i betalingsvinduet.

   B2: Hvis du handler som en virksomhed i et EU-land uden for Danmark, vil momsen blive fjernet fra ordren, såfremt der indtastes et gyldigt VAT nummer.

  • Q3: Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?

   A3: Nederst på siden vises alle tilgængelige betalingsmetoder. Mulighederne vil skifte baseret på lande-/ sprogvalg.

  • Q4: Hvilke valutaer kan jeg benytte?

   A4: Valuta vil blive defineret baseret på lande-/sprogvalget. Vi modtager; DKK, EUR og SEK.

  • Q5: Told?

   A5: Hvis du bestiller vare til et land uden for EU, vil der blive pålagt told. Denne told afregnes selv med lokalt toldkontor i modtagerlandet. Hvis du handler på vegne af en virksomhed, er det også muligt selv at booke afhentning af varen hos os, hvor det så er muligt selv at håndtere toldpapirerne forinden forsendelse.

  • Q6: Garanti?

   A6: Vi giver 2 års garanti på alle vores produkter. Garantien omfatter produktets funktionalitet -  vil i de fleste tilfælde kræve at produktet blive vedligeholdt korrekt. Der er visse produkter som er omfattet af en længere garantiperiode givet af producenten, her gælder deres vilkår. Vi behandler stadigt garantien hos os.

   B6: Såfremt produktet er monteret af AutoLock, yder vi også 2 års garanti på montagen og der hvor der er foretaget et indgreb - fx på varebilen. Omfatter også garanti på den rustbeskyttelse der er udført.

  • Q7: Fortrydelsesret og returnering?

   A7: Vi yder 14 dages returret fra den dato hvor varen er leveret. I tilfælde af at der gøres brug af returretten, skal varen returneres i salgbar stand, dvs. komplet uden skader og brugsspor. Omkostninger til returfragt vil være pålagt køber. Der kan være specifikke landeforhold der gør sig gældende ift. om købet er foretaget som privat- eller erhvervskøb - Se da vores handelsbetingelser.

  Har du spørgsmål til produkt eller brug for vejledning?

  AutoLock er specialiseret i at vejlede, samt levere tyverisikring til erhvervskøretøjer og nytte-udstyr til varebiler. 

  Vi står klar til at give uforpligtende vejledning om hvilken løsning der passer bedst til netop dit erhverv, behov og bilmodel.

  Udfyld formularen herunder eller ring eller skriv til os:


  Montering hvor du ønsker det

  Vi tilbyder montering hvor du ønsker det.
  Fx. på en opgave hvor bilen befinder sig!

  2 års garanti

  Minimum 2 års garanti på alle produkter og services leveret af AutoLock!

  Kun det bedste

  Vores produkter er nøje udvalgt og er blandt de absolut bedste på markedet!